Le Couvent Maison de Parfum Saiga Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Le Couvent Maison de Parfum Saiga Eau de Parfum is een unisex parfum dat perfect geschikt is voor elk seizoen. Het heeft een bloemig fruitig aroma, met topnoten van zwarte aalbessen, hartnoten van roos en basisnoten van ceder. Het is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen. Het parfum moet op de polsen, achter de oren en op de hals worden aangebracht om de geur het beste te kunnen waarnemen.

Le Couvent Maison de Parfum Saiga Eau de Parfum heeft een frisse, bloemige en fruitige geur. De topnoten van zwarte aalbessen geven het parfum een licht zoete, fruitige smaak. De hartnoten van roos geven het een romige, bloemige smaak. De basisnoten van ceder zorgen voor een warme, houtachtige smaak.

Le Couvent Maison de Parfum Saiga Eau de Parfum is een zeer veelzijdige geur die perfect geschikt is voor elk seizoen. Het is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen. Het parfum moet op de polsen, achter de oren en op de hals worden aangebracht om de geur het beste te kunnen waarnemen. Het is een parfum dat zowel overdag als ‘s avonds gedragen kan worden.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com