Laroche Fidji Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€26,79)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:12 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , , ,

Hartnoten

, , , , , , ,

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Laroche Fidji Eau de Toilette is een geweldige geur voor dames. Het is een bloemig parfum dat heerlijk is in de lente en de zomer. De topnoten zijn bergamot, citroen, galbanum (gomhars), hyacint, iris, en tuberoos (nachthyacint). De hartnoten zijn aldehyden, jasmijn, kruidige geurnoten, kruidnagelen, orriswortel (iris germanica), roos, viooltje, en ylang-ylang. De basisnoten zijn amber, eikenmos, harsen, muskus, patchouli, sandelhout, en vetiver. Deze geur is een uitstekend geschenk voor vrouwen. Het is ook een goede geur voor een dagelijks gebruik. Het is aan te raden om het aan je polsen, hals, en achter je oren aan te brengen.

De geur van Laroche Fidji Eau de Toilette is heerlijk en subtiel. Het is een mooie mix van bloemen met een aangenaam kruidig randje. De topnoten zijn zoet, waardoor de geur romig en verfijnd is. De hartnoten zijn bloemig en zacht. De basisnoten zijn warm en sensueel, waardoor het een verleidelijk effect heeft. De geur is vrouwelijk en elegant en heeft een lange duur.

Laroche Fidji Eau de Toilette is een geweldige geur voor vrouwen. Het is een frisse bloemige geur die perfect is voor elke gelegenheid. Het is een mix van zoete, bloemige, en kruidige geurnoten die samen een verleidelijke geur creëren. Het is een geschenk dat de ontvanger zeker zal waarderen. De geur van Laroche Fidji Eau de Toilette is een must-have voor elke vrouw en is geschikt voor elke gelegenheid.