Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , , , , , ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , , , , , , , ,

Beschrijving

Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette is een parfum voor mannen. De geur is aromatisch fougere en is geschikt voor het hele jaar: lente, herfst en winter. De topnoten van dit parfum zijn Artemisia dracunculus, Basilicum, Bergamot, Citroen, Citroenverbena, Lavendel, Munt en Rozemarijn. De hartnoten bestaan uit Absinth-alsem (Artemisia absinthium), Anjer, Engelwortel, Jasmijn, Jeneverstruik, Kaneel en Koriander. De basisnoten zijn Amber, Ceder, Dennenaalden, Eikenmos, Harsen, Leer, Patchouli, Sandelhout, Spar en Vetiver.

Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor mannen. Het is geschikt voor de moderne man die zijn stijl wil uiten. De parfum is elegant en mannelijk tegelijk, en is perfect voor elke gelegenheid. Het is aan te raden om het parfum op de polsen, achter de oren en op de hals aan te brengen voor de beste resultaten.

Laroche Drakkar Noir Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat je man zeker zal waarderen. Het is een geur die zowel fris als intens is, en zal zeker indruk maken. Het is een parfum dat zeker de aandacht zal trekken en het is een must-have voor elke man die zich goed wil voelen en een goede indruk te maken.