Laroche Drakkar Intense Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Laroche Drakkar Intense Eau de Parfum is een herenparfum uit het seizoen lente, herfst en winter. De geur is aromatisch fougere, met topnoten van absint-alsem (Artemisia absinthium), bergamot, koriander en rozemarijn. Het hart van de geur bestaat uit jeneverbes, lavendel en scharlei, en de basisnoten zijn lavendel, mos, patchouli en suede. Dit is een uitstekend geschenk voor heren, alsook een heerlijk parfum om aan te brengen.

Het is belangrijk dat u de juiste manier kiest om de parfum aan te brengen. Breng de parfum aan op de warmste plekken van je lichaam, zoals je polsen, achter je oren en achter je knieën. Breng het aan wanneer je net uit de douche bent, omdat deze plekken dan nog vochtig zijn. Het is ook belangrijk om de parfum niet aan te brengen op kleding of sieraden, omdat de alcohol in de parfum schade kan veroorzaken.

Laroche Drakkar Intense Eau de Parfum is een krachtig, aromatisch fougere herenparfum met een zeer aantrekkelijke geur. Het is een uitstekend geschenk voor heren, en als je de parfum op de juiste manier aanbrengt, zal hij je de hele dag geuren. De geur is ongelooflijk intens, en je zult er zeker van genieten.