Lanvin A Girl in Capri Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€22,49)
parfumania.nl (€22,95)
bol.com (€25,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:21 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Lanvin A Girl in Capri Eau de Toilette is een verfijnde geur voor dames. Met zijn zomerse citrusachtige geur is het de perfecte keuze voor de warme zomerdagen. De topnoten van bergamot en Italiaanse citroen brengen een frisse en verfrissende geur. De hartnoten van grapefruit bloesem en zeenoten voegen een subtiele en delicate geur toe aan de geur. De basisnoten van amber, drijfhout en witte musk creëren een sensuele en zoete geur die de geur afmaakt.

Lanvin A Girl in Capri Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor een vrouw. Het is leuk om te geven als cadeau voor een verjaardag of een speciale gelegenheid. De verfijnde geur is een prachtige manier om een vrouw te verrassen.

Het aanbrengen van de geur is eenvoudig. Breng het aan op de pols, achter de oren, op de borstkas en achter de knieholtes. Dit zal een subtiele en aangename geur verspreiden die de hele dag zal blijven hangen.

Lanvin A Girl in Capri Eau de Toilette is de perfecte geur voor de warme zomerdagen. De verfijnde en frisse citrusgeur zal zeker indruk maken op iedereen. Het is een uitstekend geschenk voor een vrouw, waarmee je haar kunt verrassen op een speciale gelegenheid. Breng het aan op de juiste plekken voor een subtiele en aangename geur die de hele dag zal blijven hangen.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€22,49)
parfumania.nl (€22,95)
bol.com (€25,99)
douglas.nl (€43,99)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:21 am