Lancôme Idôle Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Lancôme Idôle Eau de Parfum is een uitzonderlijk geschenk voor dames. De geur is een bloemig Chypre met topnoten van bergamot en peer, middennoten van Indiase jasmijn, Provençaalse roos en Turkse roos, en basisnoten van patchouli, vanille en witte muskus. Deze verrukkelijke geur is ideaal voor de lente en de zomer.

Het aanbrengen van de parfum is een belangrijk aspect, aangezien het de duurzaamheid en de intensiteit van de geur bepaalt. U kunt het op de polsen, achter de oren, op de binnenkant van de ellebogen, achter de knieholtes en op de borst aanbrengen. Deze plaatsen worden gekozen omdat het je lichaamstemperatuur verhoogt en de geur verspreidt.

Lancôme Idôle Eau de Parfum is een echte verwennerij voor de gebruiker. Het heeft een betoverende geur die vrouwen zeker zal verleiden. De verfijnde mix van bloemige, exotische noten met een rijke, romige basis zorgt voor een verleidelijke geur. Deze geur is een van de beste opties voor dames die op zoek zijn naar een subtiele, maar krachtige parfum.