Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
bangerhead.nl (€55,30)
bol.com (€65,00)
lyko.com (€69,20)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:18 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiele en sensuele geur. Lancôme Idôle Aura is een bloemige, houtachtige muskusgeur die de lente en de zomer perfect omarmt. De topnoten van de geur zijn roos en zout. De hartnoten zijn jasmijn en de basisnoten zijn muskus en vanille. De geur is perfect voor elke dag, maar ook als geschenk voor speciale gelegenheden.

Lancôme Idôle Aura is een licht en delicaat parfum dat fraai op de huid blijft. Het is een perfecte keuze voor vrouwen die van subtiele, sensuele geuren houden. De geur is niet te sterk, waardoor het een perfecte dagparfum is. Het is ook een geweldig cadeau om te geven aan een speciale vrouw in uw leven. De geur is zo subtiel en delicaat dat het een subtiele herinnering is aan uw liefde en waardering.

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, achter de oren, op de borst en achter de knieën. Het parfum blijft de hele dag fris en blijft de hele dag op de huid. De geur is zo subtiel dat het niet overweldigend of te sterk is. Het is niet te zoet, waardoor het een geweldige geur is voor elke dag. De geur is zo delicaat en verfijnd dat het een geweldig geschenk is voor een speciale vrouw.