Lacoste L.12.12 Eau Fraiche pour lui Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Lacoste L.12.12 Eau Fraiche pour lui Eau de Toilette is een herenparfum. Het is een frisse en verfrissende geur die perfect is voor het lente- en zomerseizoen. De topnoten bestaan uit citroen en waternoten, de hartnoten bestaan uit groene noten en limoncello en de basisnoten bestaan uit ceder, muskus en patchouli. Het is een uitstekend geschenk voor een man en het is raadzaam om de geur op de volgende plekken aan te brengen: de polsen, achter de oren en achter de knieën.

De Lacoste L.12.12 Eau Fraiche pour lui parfum is een frisse, verfrissende geur die perfect is voor een man. Het is een uitstekend geschenk dat geschikt is voor het lente- en zomerseizoen. De geur heeft een aromatisch aquatische geur, waardoor het perfect is voor de warme, zonnige dagen. De topnoten bestaan uit citroen en waternoten, de hartnoten bestaan uit groene noten en limoncello en de basisnoten bestaan uit ceder, muskus en patchouli.

De Lacoste L.12.12 Eau Fraiche pour lui Eau de Toilette is een uitstekende keuze voor een man en het is een geweldig cadeau. Het is een frisse, verfrissende geur die perfect is voor het lente- en zomerseizoen. De geur heeft een aromatisch aquatische geur en de topnoten, hartnoten en basisnoten geven het een unieke smaak. Het is aan te raden om de geur op de polsen, achter de oren en achter de knieën aan te brengen.