Kilian Rolling in Love Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Kilian Rolling in Love Eau de Parfum is een geur geschikt voor dames. Deze unieke geur is perfect voor de lente, de herfst en de winter. Het heeft een oriëntaals bloemig karakter met topnoten van amandelmelk en muskus ambrette, hartnoten van fresia en iris en basisnoten van muskus, tonkaboon, tuberoos (nachthyacint) en vanille. Het is een uitstekend geschenk voor dames, omdat het een verfijnde en warme geur is die gewaardeerd zal worden.

Kilian Rolling in Love Eau de Parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, de binnenkant van de ellebogen, achter de oren en achter de knieën. Om de geur zo lang mogelijk te laten duren, kun je het ook op de basis van je hals aanbrengen. Als je het op deze plaatsen aanbrengt, zal de geur natuurlijk verspreid worden in de lucht.

Kilian Rolling in Love Eau de Parfum is een verfijnde, warme geur die perfect is voor de verschillende seizoenen. De topnoten van amandelmelk en muskus ambrette worden ondersteund door de frisse hartnoten van fresia en iris. De basisnoten van muskus, tonkaboon, tuberoos en vanille geven de geur een warme en sensuele finish. Dit is een heerlijke geur die perfect is als geschenk voor dames.