Kenzo L’eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€44,89)
bol.com (€44,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 9:33 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Overweeg je de aanschaf van Kenzo L’eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette? Dan ben je daar helemaal op de juiste plek! Deze mannelijke parfum heeft een aromatisch aquatisch geurtype en is ideaal voor in de zomer. De topnoten bestaan uit citroen, groene paprika en yuzu (Japanse citroen) en de hartnoten bestaan uit groene noten, lotus, watermunt en waternoten. De basisnoten bestaan uit ceder en witte musk.

Kenzo L’eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette is een verfijnde, frisse geur die de perfecte balans tussen kracht en subtiliteit weet te vinden. De parfum is perfect om aan te brengen op je huid, polsen en achter de oren. De perfecte manier om de dag mee te beginnen!

De prijs van Kenzo L’eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette is erg betaalbaar en je kunt de goedkoopste prijs op deze pagina vinden! Koop dit product en je zult ervan overtuigd zijn dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Ervaar de verfrissende geur van Kenzo L’eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette en laat je verrassen. Laat je omringen met een heerlijke aroma die je zeker zal bekoren. Dankzij de frisse geur voel je je energieker, krijg je meer zelfvertrouwen en voel je je lekker in je vel.

Geniet van deze verfijnde parfum en voel je goed in je vel. Koop Kenzo L’eau Kenzo Pour Homme Eau de Toilette en ervaar zelf hoe heerlijk de parfum is. De parfum is gemaakt met de beste ingrediënten en zorgt ervoor dat je mooi gaat ruiken. Je zult zeker geen spijt krijgen van de aanschaf!

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€44,89)
bol.com (€44,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 9:33 am