Kenzo L’eau Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Kenzo L’eau Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette is een perfect geschenk voor dames. De geur heeft een frisse en bloemige aquatische geur, met topnoten van roze grapefruit, hartnoten van oranjebloesem en basisnoten van lotus. Het is een geur die het beste tegen de huid aangebracht kan worden, dus het is ideaal om te dragen als je op een warme lente- of zomerdag op stap bent. Het is ook een geweldig cadeau voor iemand die van frisse en bloemige geuren houdt.

Kenzo L’eau Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette is een frisse en bloemige aquatische geur, die een perfecte balans heeft tussen frisheid en bloemigheid. De topnoten van roze grapefruit geven een fris, fruitig aroma, terwijl de hartnoten van oranjebloesem een zachte, bloemige geur toevoegen. De basisnoten van lotus voegen een exotisch, warm aroma toe aan de geur. De geur heeft een medium tot lange duur en is geschikt voor dag- en avonddragen.

Kenzo L’eau Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette is het perfecte cadeau voor iemand die van bloemige aquatische geuren houdt. Het is een verfijnde geur die een frisse, bloemige aquatische geur heeft. Het is perfect voor zowel dag als avonddragen en heeft een medium tot lange duur. Het is een uitstekend cadeau voor dames die van frisse, bloemige geuren houden.

Kenzo L’eau Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette is een unieke en verfijnde geur die perfect is voor lente- en zomerdagen. Het is een frisse, bloemige aquatische geur die een perfecte balans heeft tussen frisheid en bloemigheid. Het is een geweldig cadeau voor dames die van frisse, bloemige geuren houden. Kenzo L’eau Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette is een must-have voor iedereen die van frisse, bloemige geuren houdt!