Kenzo Jeu d’Amour Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€55,99)
bol.com (€57,95)
douglas.nl (€67,95)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:34 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Kenzo Jeu d’Amour Eau de Parfum is een lente- en herfstgeur die speciaal voor de dames is ontwikkeld. De geur heeft een bloemig fruitig karakter met topnoten van bloedmandarijn, granaatappel en thee. Hartnoten van fresia en tuberoos (nachthyacint) versterken de bloemige geur. De geur is afgewerkt met basisnoten van muskus en sandelhout. Deze parfum is perfect om aan te brengen voor een avondje uit, een romantisch diner of voor elke andere speciale gelegenheid.

De voordelen van Kenzo Jeu d’Amour Eau de Parfum zijn de frisse en verleidelijke geur. De topnoten van bloedmandarijn, granaatappel en thee geven de geur een energieke en verleidelijke toon. De hartnoten van fresia en tuberoos (nachthyacint) maken de geur zacht en bloemig. De basisnoten van muskus en sandelhout geven de geur een warm en sensueel karakter. Dit maakt de parfum perfect voor elke gelegenheid.

Voordelen van Kenzo Jeu d’Amour Eau de Parfum:

  • Energieke en verleidelijke toon: de topnoten van bloedmandarijn, granaatappel en thee geven de geur een energieke en verleidelijke toon.
  • Zacht en bloemig: de hartnoten van fresia en tuberoos (nachthyacint) maken de geur zacht en bloemig.
  • Warm en sensueel karakter: de basisnoten van muskus en sandelhout geven de geur een warm en sensueel karakter.
  • Perfect voor elke gelegenheid: de parfum is perfect voor elke gelegenheid, zoals een avondje uit, een romantisch diner of voor elke andere speciale gelegenheid.

Kenzo Jeu d’Amour Eau de Parfum is een perfecte geur voor de dames die op zoek zijn naar een frisse, verleidelijke en bloemige geur. De topnoten geven de geur een energieke toon, terwijl de hartnoten het subtieler en bloemiger maken. De basisnoten geven de geur een warm en sensueel karakter, waardoor deze geschikt is voor elke gelegenheid. Het is de perfecte geur om je zelfverzekerd en stijlvol te voelen.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€55,99)
bol.com (€57,95)
douglas.nl (€67,95)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:34 am