Kenzo Flower L’absolue Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
parfumania.nl (€66,95)
deloox.nl (€68,69)
bol.com (€71,95)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 8:04 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Kenzo Flower LAbsolue Eau de Parfum is een geur die perfect past bij de herfst en winter. Deze intense geur heeft een unieke oriëntaalse bloemige geur met topnoten van saffraan. Daarnaast bevat de geur ook damask roos, oranjebloesem en basisnoten van vanille en witte muskus. Deze verschillende geurcomponenten samen maken deze parfum uitzonderlijk en verrijken het parfum met een intense, aangename geur.

Kenzo Flower LAbsolue Eau de Parfum is perfect om aan te brengen op de polsen, achter de oren en aan de binnenkant van de ellebogen. Dit maakt de geur niet alleen nog intenser, maar zorgt ook voor een langdurige geur. Door de geur op deze manier te verspreiden, kunt u de geur ook met u meenemen wanneer u op stap gaat.

Kenzo Flower LAbsolue Eau de Parfum biedt vele voordelen. Ten eerste is deze geur perfect voor de herfst en winter. Het is een geur die warmte en kracht uitstraalt. Daarnaast is de geur ook zeer aangenaam en zal deze u de hele dag omringen. Bovendien is het een geur die goed combineert met verschillende andere geuren. Deze parfum is een perfecte manier om je look af te maken en je uitstraling te versterken.

Kenzo Flower LAbsolue Eau de Parfum is een uitstekende keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een geur die perfect past bij de herfst en winter. Deze intense geur is niet alleen uniek, maar ook zeer aangenaam en geschikt voor verschillende andere geuren. Door de geur op de juiste manier aan te brengen, kunt u de hele dag genieten van de aangename geur.