Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€48,49)
bol.com (€49,99)
iciparisxl.nl (€69,96)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:09 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette is een verfijnde geur, die perfect is voor zowel vrouwen als mannen. Deze bloemige geur is heerlijk voor het lente- en zomerseizoen. De topnoten van de geur bestaan uit groene amandel, mandarijn en theeblad. De hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn (Sambac), damask roos en gardenia. De basisnoten bestaan uit ceder en witte muskus. Dit is een uitstekend geschenk voor zowel vrouwen als mannen.

Als je de geur Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette draagt, is het belangrijk om het op de juiste plaatsen aan te brengen. Breng het aan op je polsen, achter je oren, op je nek en op je decolleté. Het is ook een goed idee om het op je kleding te spuiten als je de geur de hele dag wilt behouden. Selecteer een paar plekken waar je de geur kunt aanbrengen en breng deze daar aan.

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette is een verfijnde geur die perfect is voor zowel vrouwen als mannen. De geur heeft een frisse, bloemige geur die je de hele dag omringt. Het is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die een subtiele, verfijnde geur creëren. De topnoten, hartnoten en basisnoten van de geur geven de geur een unieke smaak. Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette is dé geur voor het lente- en zomerseizoen.

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€48,49)
bol.com (€49,99)
iciparisxl.nl (€69,96)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:09 am