Juliette Has a Gun Musc Invisible Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

, , ,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Juliette Has a Gun Musc Invisible Eau de Parfum is de perfecte geur voor dames! De bloemige geur met jasmijn als topnoten, katoenbloem als hartnoten en witte muskus als basisnoten is perfect voor elk seizoen en garandeert een verleidelijke, langdurige geur. De parfum is het meest effectief wanneer het op de juiste plekken wordt aangebracht. De beste plekken om de geur aan te brengen zijn achter de oren, op de polsen, achter de knieën en de binnenkant van de ellebogen.

Voordelen:

  • Verleidelijk: De bloemige geur is verleidelijk en heeft een subtiele, krachtige geur die de hele dag blijft hangen.
  • Langdurig: Hoewel het effectief is als het in kleine hoeveelheden wordt aangebracht, blijft de geur de hele dag hangen.
  • Universeel: De geur is universeel en kan het hele jaar door worden gedragen, waardoor het een uitstekende keuze is voor elk seizoen.

Juliette Has a Gun Musc Invisible Eau de Parfum is een zeer romige, verleidelijke geur die perfect is voor elke gelegenheid. De geur is langdurig, wat betekent dat je de hele dag kunt genieten van de sensuele, bloemige geur. Het is ook universeel, dus je kunt het hele jaar door genieten van de geur. De geur is perfect voor alle leeftijden en stijlen, waardoor het een goede keuze is voor iedereen.

Als je op zoek bent naar een verleidelijke, romige geur die je hele dag blijft hangen, dan is Juliette Has a Gun Musc Invisible Eau de Parfum de perfecte geur voor jou. De geur is langdurig, universeel en heeft een verleidelijke, bloemige geur. Door de geur op de juiste plekken aan te brengen, kun je onmiddellijk genieten van de verleidelijke geur.