Juliette Has a Gun Moscow Mule Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€58,69)
bol.com (€71,39)
lyko.com (€99,00)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:55 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Juliette Has a Gun Moscow Mule Eau de Parfum is een damesparfum dat ideaal is voor de lente en zomer. De geur is citrusaromatisch, met topnoten van bergamot, citroen en limoen. Het hart bevat noten van appel, gember en hedione, terwijl de basisnoten bestaan ​​uit amberhout, houtnoten, muskus-ambrette en witte muskus. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen en het is heerlijk om toe te passen op de polsen en achter de oren.

Juliette Has a Gun Moscow Mule Eau de Parfum is gemaakt door de Parijse parfumeur Romano Ricci, die ook verantwoordelijk is voor andere populaire geuren zoals Miss Charming en Not a Perfume. Het is een stijlvolle, moderne geur die een vleugje luxe toevoegt aan elke look. Het is een verfijnde geur die je een stijlvol gevoel geeft.

Juliette Has a Gun Moscow Mule Eau de Parfum is een subtiele geur die zorgt voor een zachte, zwoele geur. De geur is vol en rijk van structuur, met een verfijnde en delicate geur. Het is een aangename geur die perfect is voor dagelijks gebruik, of voor speciale gelegenheden. De lange duur maakt het ook geschikt om mee te nemen voor een avondje uit.

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€58,69)
bol.com (€71,39)
lyko.com (€99,00)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 5:55 am