Juliette Has a Gun Anyway Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Juliette Has a Gun is een van de meest iconische en innovatieve parfummerken in de wereld. De geur Anyway van Juliette Has a Gun is een moderne bloemige en houtachtige muskusgeur die perfect is voor het lente- en zomerseizoen. De topnoten in deze geur bestaan uit limoen en neroli (oranjebloesem) die een fris aroma creëren. De hartnoten bestaan uit jasmijn, terwijl de basisnoten bestaan uit ambroxan, hedione, houtnoten en muskus. Anyway van Juliette Has a Gun is een uitstekend geschenk voor dames van alle leeftijden. Het is een geur die goed te combineren is met elke gelegenheid, zowel formeel als informeel. Deze parfum is gemakkelijk op te brengen op de hals, polsen en borst.

Anyway van Juliette Has a Gun heeft een zeer krachtige en langdurige geur, die urenlang blijft hangen. De geur heeft ook een warmte die de drager er aantrekkelijk uit laat zien. De parfum is verkrijgbaar in drie verschillende maten, waaronder een mini-flacon voor reizen. Het is een goedkope geur die een lange weg gaat. Het is een geur die je kunt dragen voor speciale gelegenheden, zoals een formeel diner of een avondje uit. Het kan ook worden gedragen tijdens een informele gelegenheid, zoals een dagje uit met vrienden.

Anyway van Juliette Has a Gun is een parfum die je kunt dragen met trots. De geur heeft een zeer aangename en verleidelijke geur die je zelfvertrouwen zal verhogen. De geur is ook ideaal om te gebruiken als een uniek geschenk voor een dierbare vriendin of zelfs als een verjaardagscadeau. Deze geur is perfect om te dragen voor een lange dag op kantoor of als je een avondje uit hebt. Als je op zoek bent naar een geur die je zelfvertrouwen en stijl zal verhogen, dan is Anyway van Juliette Has a Gun de perfecte parfum voor jou.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
lyko.com
.