Jimmy Choo Man Aqua Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
lyko.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Jimmy Choo Man Aqua Eau de Toilette is een heerlijke frisse geur voor heren die perfect geschikt is voor de lente- en zomertijd. Het is een aromatisch aquatisch geurtje met topnoten van grapefruit en kardemom, hartnoten van scharlei en zeewater en basisnoten van mos en patchouli. De geur heeft een heerlijke, frisse en aantrekkelijke geur die je overal kunt aanbrengen. Je kunt het op je polsen, achter je oren en achter je nek aanbrengen. De geur blijft de hele dag goed hangen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de geur vervaagt.

Jimmy Choo Man Aqua Eau de Toilette heeft ook veel voordelen. Het is een heerlijke frisse geur die perfect is voor de warme zomermaanden. Het geeft je een energieke boost door de frisse en aangename geur. De geur is ook zeer zacht en subtiel, waardoor je de hele dag fris blijft. De geur is ook vrij sterk, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geur vervaagt. Je kunt de geur ook aanbrengen op verschillende plekken, waardoor je de geur de hele dag kunt ervaren.

Ook is Jimmy Choo Man Aqua Eau de Toilette een geur die je gemakkelijk kunt vermengen met andere geuren. Het is een veelzijdige geur die perfect samengaat met andere geuren. Je kunt de geur ook combineren met andere geuren om een unieke geur te creëren.

Voordelen van Jimmy Choo Man Aqua Eau de Toilette:

  • Heeft een heerlijke frisse geur perfect voor warme zomermaanden.
  • Geeft je een energieke boost door de frisse en aangename geur.
  • Zacht en subtiel, waardoor je de hele dag fris blijft.
  • Vrij sterk, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geur vervaagt.
  • Kan aangebracht worden op verschillende plekken.
  • Veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere geuren.

Jimmy Choo Man Aqua Eau de Toilette is een heerlijke frisse geur waarmee je je zo fris en energiek voelt als de zomer. De geur is perfect voor de warme zomermaanden en heeft veel voordelen. Het heeft een frisse en aangename geur, is zacht en subtiel, vrij sterk en kan aangebracht worden op verschillende plekken. De geur is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere geuren. Als je op zoek bent naar een lekkere frisse geur voor de warme zomermaanden, dan is Jimmy Choo Man Aqua Eau de Toilette de perfecte keuze.