Jesus Del Pozo Halloween Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
superwinkel.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Jesus Del Pozo Halloween Eau de Toilette is een perfecte geur voor dames die van een bloemige, oriëntaalse geur houden. Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen, ideaal voor alle seizoenen, en de topnoten, hartnoten en basisnoten maken het een geweldige geur om te dragen. Topnoten zoals bananenblad, Petitgrain olie (stengels en blaadjes), Viooltje en Zeenoten, met hartnoten zoals Lelietje-van-dalen, Magnolia, Peper, Tuberoos (Nachthyacint) en Viooltje, samen met basisnoten zoals Madagascar vanille, Mirre, Sandelhout en Wierook, maken dit een unieke geur die je een heel warme, bloemige geur geeft.

Het parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, achter de oren, de hals en de borst. Het is ook heel sterk, dus je hoeft maar een kleine hoeveelheid te gebruiken om je geur de hele dag door te laten duren. De perfecte combinatie van bloemige en exotische geuren maakt dit parfum perfect om je mee te verfraaien en de elegantie en vrouwelijkheid te benadrukken.

Jesus Del Pozo Halloween Eau de Toilette is een prachtige geur die perfect is voor elke gelegenheid. De geur zal je verleiden met zijn bloemige, exotische aroma’s, en je een vrouwelijk gevoel geven. Je zult je er comfortabel en aantrekkelijk in voelen, en je zult je hele dag verspreiden. Het is de perfecte geur voor elke vrouw die van een bloemige, oriëntaalse geur houdt.