Jean Louis Scherrer Scherrer 2 Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€36,99)
bol.com (€41,40)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:56 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Jean Louis Scherrer 2 Eau de Toilette is een damesparfum dat perfect is voor de herfst en winter. Met zijn bloemige aldehyde geurtype is het een subtiele geur die de perfecte balans heeft tussen frisheid en kracht. De topnoten in dit parfum bestaan uit ananas, anijs, bergamot en mandarijn. De hartnoten zijn honing, jasmijn, lelie, lelietje-van-dalen, roos en tuberoos (nachthyacint). De basisnoten bestaan uit amber, benzoine, heliotroop (vanillebloem), muskus, sandelhout en vanille.

Jean Louis Scherrer 2 Eau de Toilette is het perfecte parfum om op je polsen, achter je oren, in je nek en op je decolleté aan te brengen. Door het brede scala aan geurnoten is het een parfum dat perfect is voor elke gelegenheid.

Het parfum is verrijkt met een blend van essentiële oliën, wat er voor zorgt dat het lang blijft hangen. Daarnaast is het een hypoallergene geur die de perfecte balans tussen frisheid en kracht creëert.

De voordelen van Jean Louis Scherrer 2 Eau de Toilette zijn: een blend van essentiële oliën waardoor het lang blijft hangen , hypoallergene geur , perfecte balans tussen frisheid en kracht , en perfect voor elke gelegenheid .

Jean Louis Scherrer 2 Eau de Toilette is een prachtige geur die perfect is voor de herfst en winter. Met zijn brede scala aan top-, hart- en basisnoten is het een geur die frisheid en kracht combineert. De voordelen van dit parfum zijn onder andere dat het lang blijft hangen, hypoallergene geur is, de perfecte balans tussen frisheid en kracht creëert en perfect is voor elke gelegenheid.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€36,99)
bol.com (€41,40)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:56 am