James Bond 007 For Women Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Koop vandaag nog het goedkoopste bij:

-Indien grote verschillen in prijzen is er waarschijnlijk een korting lopende. Momenteel hebben we geen manier om dat visueel mee te geven-

deloox.nl (€16,79)
Laatst gecontroleerd: november 28, 2022 - 12:19 pm
Seizoen:
Levensduur:
Topnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Geurtype:
Dit artikel bevat partnerlinks, wij ontvangen een kleine vergoeding wanneer jij via onze link een geur aankoopt, zonder extra kosten voor jou. Dit helpt ons enorm en we bedanken je alvast voor je steun!

James Bond 007 For Women Eau de Parfum 50 ml voor dames. James Bond 007 For Women onthult het gevaarlijk verleidelijke karakter van Bond vrouwen. De samenstelling van de geur is geïnspireerd door de geheimzinnige, oosterse geuren die vrouwen droegen in de vorige eeuw. De samenstelling is gebaseerd op een mengsel van bloemen en kruiden, verwarmd met een warme oosterse omhelzing.Topnoten zijn bergamot, gecombineerd met zwarte peper en roos melk. Het hart introduceert floralearoma’s van gardenia en jasmijn vermengd met blackberry schil, opgewarmd met een warme en sensueel spoor van witte muskus, zwarte vanille en houtachtige akkoorden van ceder. Het gezicht van de reclamecampagne is Caterina Murino die als Solange in 2006 de film Casino Royale speelde.De flacon van de geur is gemaakt met vele facetten die een caleidoscoop effect op de vele gezichten van een vrouw accentueren. Het idee van het ontwerp werd ontwikkeld op basis van de oorspronkelijke structuur van de flacon voor mannen, met een karakteristieke”diamond cut”. Het glas van de flacon is donker en ondoorzichtig, waardoor de indruk van kracht en mysterie naar voren komt.

Merk

Scroll naar top