Hugo Boss Boss Bottled Unlimited Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

parfumania.nl (€41,95)
deloox.nl (€45,49)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:14 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Hugo Boss Boss Bottled Unlimited Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren. Deze geur is geschikt voor zowel lente als zomer. De geur heeft een aromatische fougere geur met een mix van verschillende noten. De topnoten zijn grapefruit, munt en viooltjesblad. De hartnoten van deze geur zijn ananas, kaneel en roos. De basisnoten van deze geur zijn cistus/labdanum, sandelhout en witte muskus. Deze geur is een ideaal cadeau voor mannen. Het is een subtiele geur die goed geschikt is voor dagelijks gebruik.

De geur kan op verschillende plekken op het lichaam worden aangebracht. Het is het beste om de geur aan te brengen op de polsen, achter de oren, op de keel, achter de knieën en in de ellebogen. Als de geur in de lucht wordt gesprayd, zal deze langer aanhouden. Deze geur is ook geschikt om te dragen tijdens speciale gelegenheden of feesten. Dit parfum is heerlijk, fris en subtiel en het is een perfect cadeau voor mannen.

Hugo Boss Boss Bottled Unlimited Eau de Toilette is een heerlijke geur die geschikt is voor mannen. De geur heeft een mix van verschillende noten en is geschikt voor zowel lente als zomer. Het is het beste om de geur aan te brengen op verschillende plekken op het lichaam. Deze geur is perfect om te dragen tijdens speciale gelegenheden of feesten en is een uitstekend cadeau voor mannen.

Verkrijgbaar bij:

parfumania.nl (€41,95)
deloox.nl (€45,49)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:14 am