Hugo Boss Alive Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€58,28)
deloox.nl (€64,89)
bangerhead.nl (€67,90)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 9:54 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Met Hugo Boss Alive Eau de Toilette voel je je energiek en vitaal. Deze luxe geur omhult je in een houtachtig aromatisch parfum dat perfect is voor dames om in de lente en zomer te dragen. Met topnoten van appel, citroen, magnolia en mandarijn, hartnoten van Arabische jasmijn (Sambac), meiroos en scharlei en basisnoten van ceder, mos en sandelhout, is deze geur een perfecte combinatie van frisheid en sensualiteit. Breng het aan op je polsen, achter je oren en op je sleutelbeen om het langer te laten aanhouden.

Met Hugo Boss Alive Eau de Toilette krijg je veel complimentjes. Deze geur is een echte blikvanger en laat je stralen. Bovendien kun je deze geur hier goedkoopste prijs vinden. Daarnaast heeft het parfum een langere duur, dus je hoeft het niet vaak bij te spuiten. De geur is ook perfect voor elke gelegenheid, of je nu een avondje uit gaat of gewoon een dagje naar kantoor. Deze geur zal je zeker positief laten opvallen.

Met Hugo Boss Alive Eau de Toilette kun je je stijl laten spreken. De luxe geur is perfect voor de vrouw die energiek en vitaal wil voelen. Je krijgt veel complimentjes, de geur heeft een lange duur en je vindt hier goedkoopste prijs. Deze geur is perfect voor elke gelegenheid, of je nu een avondje uit gaat of gewoon een dagje naar kantoor. Laat je stijl spreken met Hugo Boss Alive Eau de Toilette.