Hermes H24 Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€67,99)
parfumania.nl (€69,95)
bol.com (€70,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 6:08 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Hermes H24 Eau de Parfum is een heerlijke geur die geschikt is voor alle seizoenen. De topnoten bestaan uit scharlei, de hartnoten bestaan uit eikenmos en de basisnoten bestaan uit sclareen. Het is een houtachtige geur die ervoor zorgt dat u de hele dag fris en verfrist bent. Deze geur is een uitstekend geschenk voor heren.

Als u op zoek bent naar een goede geur om aan te brengen, dan is Hermes H24 Eau de Parfum de perfecte keuze. U kunt de geur aanbrengen in de nek, achter de oren, op de polsen of op de borst. De geur blijft de hele dag hangen en je zult je fris en verfrist voelen. De geur is krachtig en heeft een aangename, houtachtige geur, die perfect is voor elke gelegenheid.

De Hermes H24 Eau de Parfum is een licht, frisse geur die perfect is voor heren. De geur is sterk en heeft een aangename, houtachtige geur. De geur is geschikt voor alle seizoenen en is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Als je op zoek bent naar een goed geschenk voor heren, dan is de Hermes H24 Eau de Parfum een uitstekende keuze.