Guess Seductive Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Guess Seductive Eau de Toilette is een bloemig fruitige geur die perfect geschikt is voor de lente en herfst. De topnoten bestaan uit bergamot, peer en zwarte bes, wat een frisse en heerlijke lucht geeft. De hartnoten bestaan uit Afrikaanse oranjebloem, jasmijn en orris (wortelextract) wat de geur een zachte, bloemige toon geeft. De basisnoten van kasjmier hout, olibanum (kerkwierook) en vanille geven de geur een aanhoudend en complex aroma.

Het is het beste om Guess Seductive Eau de Toilette aan te brengen op de polsen, in de hals, achter de oren en op de binnenkant van de ellebogen. Deze geur is perfect voor iedereen die op zoek is naar een lichte, bloemige en fruitige geur. Het is ook ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een geur die de hele dag duurt.

De voordelen van Guess Seductive Eau de Toilette zijn:

  • Bloemig fruitig aroma:
  • Langdurig aroma: De geur blijft de hele dag op je huid en laat je hele dag een frisse geur verspreiden.
  • Makkelijk aan te brengen: De geur is heel makkelijk aan te brengen en is de perfecte geur om je dag mee te beginnen.
  • Lichte geur: De geur is niet overheersend en is perfect voor iedereen die een lichte geur wil.

Guess Seductive Eau de Toilette is de perfecte geur voor degenen die op zoek zijn naar een frisse, bloemige en fruitige geur. De geur is makkelijk aan te brengen en blijft de hele dag op je huid. Met deze geur kun je je dag energiek beginnen en kan je de hele dag genieten van het frisse aroma.