Gucci Bloom Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Verruil het koude winterweer voor de bloemige geur van Gucci Bloom Eau de Parfum voor dames. De topnoten van jasmijn en de hartnoten van tuberoos (nachthyacint) zorgen samen met de basisnoten van Chinese osmanthus voor een uitgebalanceerde, bloemige geur.

Gucci Bloom is ontworpen om je dagelijks te vergezellen. De parfum laat je goed ruiken, en de lange duur ervan betekent dat je je er overdag en ‘s nachts goed mee kunt voelen. Breng een of twee druppels parfum aan op je polsen, nek, binnenkant van je ellebogen en achter je oren.

Er zijn vele voordelen aan het kopen van Gucci Bloom Eau de Parfum. Ten eerste is de geur verfijnd, bloemig en subtiel. De samenstelling van de ingrediënten zorgt voor een sensuele geur die je zowel overdag als ‘s nachts kunt dragen. Ten tweede is de geur langdurig. Je hoeft je dan ook niet af te vragen hoe je er de hele dag door ruikt – je kunt er gerust op vertrouwen dat je de hele dag door goed ruikt. Ten derde is de geur een krachtige accessoire in je garderobe. Of je nu naar je werk gaat, naar een feestje gaat of een avond uit bent, je zult er met Gucci Bloom altijd goed uitzien.

Gucci Bloom Eau de Parfum is de perfecte manier om je lente te beginnen. Het is de perfecte geur voor iedereen die op zoek is naar een frisse, bloemige geur voor de dagelijkse en speciale gelegenheden. Dus als je op zoek bent naar een geur die je elke dag bij je kunt dragen, dan is Gucci Bloom Eau de Parfum de juiste keuze voor jou.

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
bangerhead.nl
lyko.com