Givenchy Organza Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
bol.com (€62,00)
deloox.nl (€63,49)
plein.nl (€63,49)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:19 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Givenchy Organza Eau de Parfum is een damesparfum dat ideaal is voor de herfst- en wintermaanden. De geur is oriëntaals bloemig, met topnoten van Afrikaanse oranjebloem, bergamot, gardenia, groene noten en nootmuskaat. Midden- of hartnoten zijn iris, jasmijn, kamperfoelie, pioenroos, tuberoos (nachthyacint) en walnoot. De basisnoten bestaan uit amber, ceder uit Virginia, guaiac hout, houtachtige noten en vanille.

Het is een uitstekend geschenk voor vrouwen, die van een subtiele, bloemige geur houden. De geur is zo samengesteld dat het de aandacht trekt van degenen die in de buurt zijn. De parfum is het beste op de polsen, de hals en achter de oren aan te brengen, om zo de heerlijke geur optimaal te laten uitkomen.

Givenchy Organza Eau de Parfum is een prachtige geur die u een unieke en betoverende sensatie geven. Het is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur waarmee ze zich op en top vrouwelijk voelen. De geur is goed te combineren met een mooie avondjurk of enkel een blouse met een jeans. Deze parfum zal uw uiterlijk en gevoel van zelfvertrouwen versterken.

Verkrijgbaar bij:
bol.com (€62,00)
deloox.nl (€63,49)
plein.nl (€63,49)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 6:19 am