Givenchy L’Interdit Intense Eau de Parfum Intense 80 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Givenchy L’Interdit Intense Eau de Parfum Intense is de perfecte keuze voor dames. De geur is een Oriëntaals bloemige geur. De topnoten bevatten zwarte peper, de hartnoten bevatten oranjebloesem, sesamzaad en tuberoos (Nachthyacint), terwijl de basisnoten uit Madagascar vanille, patchouli en vetiver bestaan. Deze geur is het perfecte seizoen om te dragen tijdens de herfst en winter.

Aanbrengen van deze geur is een kunst op zich. Om de volledige geur te kunnen waarnemen, is het belangrijk dat u deze parfum aanbrengt op de juiste plekken. Breng de parfum aan op je polsen, binnenkant van je ellebogen, achter je oren, op je hals en op je kleding. Deze geur is zo krachtig dat je deze plekken alleen maar hoeft te sprenkelen.

Geschenk voor dames maken? Givenchy L’Interdit Intense Eau de Parfum Intense is een uitstekend cadeau idee. De geur is duidelijk en verleidelijk en heeft een aantal uitzonderlijke ingrediënten, waaronder zwarte peper, oranjebloesem, sesamzaad, tuberoos (Nachthyacint), Madagascar vanille, patchouli en vetiver. Deze geur is perfect voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, Valentijnsdag, Kerstmis of een verjaardag. U kunt deze parfum ook aan iemand geven als een teken van waardering en liefde.