Givenchy Gentleman Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€85,70)
iciparisxl.nl (€100,04)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 6:19 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Gentleman van Givenchy is een heerlijke eau de parfum voor elke man die van een smaakvolle, houtachtig aromatische geur houdt. Met topnoten zoals bergamot, lavendel en zwarte peper, hartnoten zoals kaneel, kruidnagel en orris (wortelextract) en basisnoten zoals benzoine, patchouli, tolubalsem, tonkaboon en zwarte vanilleboon, heeft deze parfum een verleidelijke en verfijnde geur. Het is een uitstekend cadeau voor mannen in de herfst en winter.

Gentleman van Givenchy is een parfum die je op verschillende plaatsen kunt aanbrengen. Breng het bijvoorbeeld aan op je polsen, achter je oren, in je hals en op je borst. Deze parfum heeft een lange houdbaarheid en blijft je tot wel 8 uur geuren. Dit maakt het een perfecte geur voor elke dag.

Gentleman van Givenchy is een heerlijke, verfijnde geur die elke man zou moeten dragen. Met de kruidige topnoten, zoete hartnoten en warme basisnoten, maakt dit parfum een uitstekend geschenk voor mannen. Breng deze parfum aan op je polsen, achter je oren, in je hals en op je borst om een verleidelijke en verfijnde geur te creëren die de hele dag blijft hangen.

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€85,70)
iciparisxl.nl (€100,04)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 6:19 am