Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€40,49)
bol.com (€42,12)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:45 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

De Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette is een geur die perfect is voor de lente. Het is een bloemig fruitige geur die de bloed sinaasappel als topnoot heeft. De hartnoten zijn jasmijn, lotus, magnolia en roos, met basisnoten van muskus en sandelhout.

Deze luchtige en verfijnde geur is perfect voor elke gelegenheid. Deze geur is subtiel en fris, maar geeft ook het gevoel van luxe.

Deze geur kan op meerdere plaatsen worden aangebracht, zoals op de hals, polsen en achter de oren. Op deze plaatsen is het normaal om parfum aan te brengen. U kunt ook een kleine hoeveelheid aanbrengen in de nek, achter de knieën of op de enkels.

De voordelen van de Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette zijn onder andere dat het een prachtige geur is die subtiel, maar ook luxueus aanvoelt. De geur is ook long lasting, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de geur snel verdwijnt. De geur is ook heel geschikt voor alle leeftijden.

Als u op zoek bent naar een lentegeur die subtiel, maar ook luxueus aanvoelt, dan is de Givenchy Dahlia Divin Eau Initiale Eau de Toilette een perfecte keuze. Deze geur heeft vele voordelen, waaronder de long lasting geur, de subtiele geur en het feit dat het geschikt is voor alle leeftijden.

Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€40,49)
bol.com (€42,12)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 7:45 am