Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:
Verkrijgbaar bij:
deloox.nl (€61,99)
plein.nl (€67,65)
bol.com (€68,81)
Laatst gecontroleerd: maart 25, 2023 - 4:12 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum is een luxueuze geur voor dames, perfect voor de wintermaanden. De topnoten van de geur bestaan uit mandarijn, saffraan en tijm, terwijl de hartnoten bestaan uit lelie, orchidee en ylang-ylang. De basisnoten zijn Braziliaans rozenhout, eikenmos, tonkaboon en vanille. Deze geur is een uitstekend geschenk voor vrouwen en is een goede keuze voor speciale gelegenheden.

De parfum weerspiegelt het mysterie en de verleiding van de liefde, met zijn intense en sensuele geur. Het is een geur die de fantasie opwekt, wat het een perfecte keuze maakt als cadeau. Het is een verleidelijke geur die de aandacht trekt en perfect is om te dragen voor een avondje uit.

Ange Ou Demon Eau de Parfum kan op verschillende plaatsen op het lichaam worden aangebracht. Het is het beste om te beginnen bij de polsen en de hals, waarna de geur kan worden verspreid over de rest van het lichaam. Deze geur blijft de gehele dag hangen, waardoor u de hele dag kunt genieten van de verleidelijke geur.