Ghost Purity Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Ghost Purity Eau de Parfum is een perfect geschenk voor dames. Het is een perfecte combinatie van bloemige, fruitige en gourmandsmaken, waardoor het een verrukkelijke geur is voor elke gelegenheid. De topnoten bestaan uit ananas, fresia, mandarijn en suiker, wat een lekker zoete geur geeft. Het hart bestaat uit dauwdruppels, lelie, rozenblaadjes en viooltje, waardoor het een bloemig aroma heeft. De basisnoten bestaan uit meringue, muskus en sandelhout, wat een licht warme, romige geur geeft.

Je kunt Ghost Purity Eau de Parfum op verschillende plaatsen op je lichaam aanbrengen. Breng het aan op de polsen, achter de oren en op je hals. Op deze plaatsen kan de geur het beste verspreiden. Je kunt ook wat van de parfum op je kleding aanbrengen om de geur langer vast te houden. Als je ook wat in je haar aanbrengt, kun je ervoor zorgen dat je de hele dag heerlijk kunt ruiken.

Ghost Purity Eau de Parfum is een perfect geschenk voor elke vrouw. De combinatie van verschillende geurstoffen zorgt voor een verfijnde, verleidelijke en verrukkelijke geur die de hele dag zal blijven hangen. Door het aanbrengen op verschillende plaatsen kun je ervoor zorgen dat de geur langer blijft hangen. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid, dan is Ghost Purity Eau de Parfum de perfecte keuze!