Estée Lauder Cinnabar Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , , ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , , , , , ,

Beschrijving

Estée Lauder Cinnabar Eau de Parfum is een perfecte geur voor de dames tijdens de herfst en winter. Het is een orientaals kruidige geur, met een unieke mix van topnoten zoals bergamot, kruidnagelen, mandarijn, oranjebloesem, perzik, en specerijen. De hartnoten bestaan uit anjer, jasmijn, kaneel, lelie, lelietje-van-dalen, roos en ylang-ylang. De basisnoten worden gevormd door amber, benzoine, patchouli, sandelhout, tolubalsem, vanille, vetiver en wierook. Dit maakt deze geur perfect om als cadeau te geven aan een dame.

Er zijn verschillende manieren om Estée Lauder Cinnabar Eau de Parfum te gebruiken. Het meest aan te raden is om deze te verstuiven op de polsen en achter de oren. U kunt ook een kleine hoeveelheid op het decolleté aanbrengen en een beetje achter de knieën. Zo blijft de geur langer hangen en verspreidt deze zich ook beter.

Estée Lauder Cinnabar Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor iedere dame die van een kruidig oriëntaalse geur houdt. De mix van top-, hart- en basisnoten zorgen voor een unieke geur die gedurende de dag zal blijven hangen. Door zijn kruidige geur is dit parfum perfect voor de herfst en winter.