Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette is een unieke geur ontworpen voor dames. Deze oriëntaalse bloemige geur is het perfecte accessoire voor herfst en winter. Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette is de perfecte mix van topnoten zoals amandelhout, lelie, perzik, rode roos en sering. De hartnoten van de Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette zijn heliotroop (vanillebloem), jasmijn, lelietje-van-dalen, orchidee, roos, specerijen en ylang-ylang. De basisnoten van de Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette zijn amber, benzoine, ceder, muskus, sandelhout en vanille.

Als je op zoek bent naar een geur die perfect bij je past, dan is Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette een geweldige keuze. Deze parfum heeft een geweldige mix van top, hart en basisnoten. De topnoten maken Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette fris en fruitig. De hartnoten geven de geur een bloemige, romantische toon. De basisnoten geven de geur een langer durende, warme en sensuele afwerking.

Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette is gemakkelijk op te brengen op je huid. Breng de parfum aan op je polsen, hals en achter je oren. Breng niet te veel aan, want een beetje Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette gaat een lange weg.

Als je op zoek bent naar een geur die perfect bij je past, dan is Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette een geweldige keuze. Deze heerlijke parfum is perfect voor herfst en winter. De mix van top, hart en basisnoten maken Elizabeth Taylor Diamonds & Rubies Eau de Toilette een unieke geur die je zeker zal verrassen.