Dsquared² Green Wood Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
lyko.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Dsquared² Green Wood Eau de Toilette is een herenparfum dat het beste geschikt is voor de lente, zomer en herfst. Het heeft een houtachtig aromatisch geurstokje met topnoten van bourbon peper, citroen en heiligenbloem. Het middenstuk bevat cederhout, harsen en vetiver en de basisnoten zijn Ambroxan, Cypriol olie (Nagarmotha) en muskus. Dsquared² Green Wood Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor mannen, dat op de polsen, achter de oren en aan de binnenkant van de ellebogen aangebracht kan worden.

De topnoten van het parfum zorgen voor een frisse, citrusachtige geur, die het aroma van de heiligenbloem en de bourbon peper verrijken. De cederhout, harsen en vetiver in het hart zorgen voor een houtachtige en kruidige geur, die wordt versterkt door de basisnoten. De Ambroxan en de muskus in de basis zorgen voor een zoete, sensuele geur, die de geur langer laten aanhouden op de huid.

Dsquared² Green Wood Eau de Toilette is een moderne en frisse parfum die perfect is voor mannen die houden van een houtachtig aromatisch geurstokje. Het heeft een frisse en vrij neutrale geur, die perfect is voor gelegenheden zoals het werk of een avondje uit. Het is ook een geweldig cadeau voor mannen die van een frisse en moderne geur houden.