Dolce & Gabbana The One Gold Eau de Parfum Intense 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€67,99)
deloox.nl (€70,49)
lyko.com (€99,50)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:49 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Dolce & Gabbana The One Gold Eau de Parfum Intense is een prachtig parfum voor dames. Het is een heerlijke herfst- en wintergeur met een bloemige basis. De topnoten van deze geur bestaan uit Italiaanse mandarijn, Pruim en Roze peper. Het hart wordt gevormd door Jasmijn, Lelietje-van-dalen en Roos. Ten slotte worden de basisnoten gevormd door Patchouli, Vanille en Witte Musk. Het maakt Dolce & Gabbana The One Gold Eau de Parfum Intense tot een heerlijk, subtiel en sensueel parfum.

Dolce & Gabbana The One Gold Eau de Parfum Intense is een uitstekend geschenk voor dames. Het parfum is niet alleen heerlijk om te dragen, maar heeft ook een prachtig flesje waarmee je een geweldig geschenk kunt maken. Het is een perfect geschenk voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum of kerst. Het is ook geschikt voor iedereen die houdt van een mooie, sensuele geur.

Het parfum is bedoeld om op het lichaam aangebracht te worden. De beste plaatsen zijn op de polsen, achter de oren, op de hals en aan de binnenkant van de elleboog. Op deze manier verspreidt de geur zich evenwichtig over het lichaam en blijft de geur de hele dag vers. Het is ook mogelijk om het parfum op kledingstukken aan te brengen, maar let op dat het geen vlekken veroorzaakt.

Dolce & Gabbana The One Gold Eau de Parfum Intense is een prachtig parfum dat perfect is voor de herfst- en winterseizoenen. Het heeft een heerlijke bloemige geur en is een uitstekend geschenk voor dames. Het parfum is bedoeld om op het lichaam aangebracht te worden en verspreidt zich evenwichtig. Het is een perfect geschenk voor speciale gelegenheden en iedereen die houdt van een mooie, sensuele geur.

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€67,99)
deloox.nl (€70,49)
lyko.com (€99,50)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 8:49 am