Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€54,79)
parfumania.nl (€67,95)
lookfantastic.nl (€83,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 6:43 am

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau de Parfum is een geweldige aanwinst voor elke vrouw die van prachtige geuren houdt. Dit is een bloemige, fruitige geur die perfect is voor de zomerdagen. De topnoten hebben citroen en Granny Smith appel, wat een fris en fruitig aroma geeft. De hartnoten hebben goudsbloem en jasmijn, wat een romige en zwoele geur oplevert. De basisnoten zijn amberhout en muskus, wat een warm en sensueel geheel creëert. Deze geur is perfect voor elke vrouw die een unieke, intense geur wenst. Het is ook een uitstekend geschenk voor elke gelegenheid.

De beste manier om de Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau de Parfum te gebruiken, is op de hot spots van het lichaam. Plaats de geur op de polsen, achter de oren, op de hals en op de borst. Dit zal helpen om de geur te verspreiden en langer te laten duren. Het is ook belangrijk om te onthouden dat je de geur niet teveel moet gebruiken. Een beetje gaat een lange weg en zal ervoor zorgen dat je de geur de hele dag kunt genieten.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Eau de Parfum is een geweldig product voor vrouwen die op zoek zijn naar een speciale, intense geur. De topnoten geven een fris en fruitig aroma, terwijl de hartnoten een romige, zwoele geur leveren. De basisnoten helpen om een warm en sensueel geheel te creëren. Dit is een perfecte geur om te gebruiken in de zomer en een uitstekend geschenk voor elke gelegenheid.

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€54,79)
parfumania.nl (€67,95)
lookfantastic.nl (€83,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 6:43 am