Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette is een heerlijk bloemig fruitige geur die perfect is voor dames om te dragen in de lente en zomer. De topnoten omvatten appel, ceder, citroen en klokjesbloem, terwijl de hartnoten bamboe, jasmijn en witte roos bevatten. Basisnoten zijn amber, ceder en muskus. Het is een uitstekend geschenk voor een vrouw, zowel voor speciale gelegenheden als voor dagelijks gebruik. Parfum dient aangebracht te worden op de drukpunten van het lichaam zoals de hals, polsen en achter de oren.

Deze heerlijke geur is bijzonder verleidelijk, aangezien de topnoten de energie en frisheid van de zomer weergeven. De hartnoten zijn verfijnd en bloemig en zorgen voor een sensuele geur die de geur langer blijft hangen. De basisnoten zijn warm en houtachtig en geven een aangename structuur aan de geur. De samenstelling van deze geur is zo gecomponeerd dat hij een vrouw als verleidelijk en betoverend beschouwt.

Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette is een heerlijke geur die de sensuele en verleidelijke persoonlijkheid van een vrouw benadrukt. Het is een perfect cadeau voor een speciale gelegenheid of om gewoon te dragen als een dagelijkse geur. De topnoten zijn fris en energiek, terwijl de hartnoten bloemig en verfijnd zijn en de basisnoten warm en houtachtig. Het resultaat is een heerlijk parfum dat een vrouw in staat stelt om haar verleidelijke persoonlijkheid te laten zien.