Dior Poison Girl Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Dior Poison Girl Eau de Parfum is een sensuele, bloemige en mysterieuze geur voor vrouwen. Het is het perfecte parfum om te dragen in de herfst- en wintermaanden. De geur heeft een amber vanilletype en de topnoten bestaan uit citroen en pomerans. Hartnoten van damask roos, Grasse roos en oranjebloesem geven de geur een bloemige en vrouwelijke toon. Basisnoten van amandel, cashmeran, heliotroop (vanillebloem), sandelhout, tolubalsem, tonkaboon en vanille geven de geur een sensueel en verleidelijk karakter.

Dior Poison Girl Eau de Parfum is het perfecte parfum om te dragen tijdens speciale gelegenheden. Het is een geur die je kunt aanbrengen op je polsen, hals en decolleté. De voordelen van het dragen van dit parfum zijn dat het een mix is van verschillende noten, waaronder bloemige en mysterieuze noten, die een sensueel aroma geven. Het is ook een parfum dat opvalt en je uitnodigt om verder te ontdekken. Het is een parfum dat je kan blijven gebruiken, omdat het je een gevoel van luxe geeft en het je zelfverzekerd en zelfverzekerd maakt.

Dior Poison Girl Eau de Parfum is een perfecte geur die je kunt dragen bij speciale gelegenheden, of als je gewoon in een romantische bui bent. Het is een geur die je kunt aanbrengen op je polsen, hals en decolleté. Het is een geur die je een gevoel van luxe geeft en je zelfverzekerd en zelfverzekerd maakt. Je kunt deze geur ook gebruiken om je persoonlijke stijl te versterken.

Als je op zoek bent naar een sensueel, bloemig en mysterieus parfum om te dragen, dan is Dior Poison Girl Eau de Parfum de perfecte keuze. Het is een geur die je zal verleiden met zijn verleidelijke aroma. Het is een geur die je zelfverzekerd en zelfverzekerd maakt. Het is een geur die je kunt dragen bij speciale gelegenheden, maar ook als je gewoon in een romantische bui bent.