Dior Miss Dior Originale Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

Basisnoten

Beschrijving

Dior Miss Dior Originale Eau de Toilette is een prachtig damesparfum dat een perfecte keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxe, verfijnde geur. Het is het klassieke parfum van Dior dat al sinds 1947 bestaat en nog steeds zeer populair is bij vrouwen van over de hele wereld. Het is een chypre bloemige geur met een combinatie van topnoten van galbanum (gomhars) en hartnoten van Arabische jasmijn (sambac), met basisnoten van patchouli. Dit is een uitstekend geschenk voor een dame, zowel voor speciale gelegenheden als voor dagelijks gebruik.

De geur is fris en bloemig en heeft een mooie, vrouwelijke geur die het hele jaar door kan worden gedragen. Het is het meest geschikt voor de lente en herfst, maar kan ook in de zomer en winter gedragen worden. Het is een parfum dat zich makkelijk aanpast aan de stemming en de gelegenheid, en daarom een goede keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige geur.

Dior Miss Dior Originale Eau de Toilette is het meest geschikt om op de polsen en achter de oren te worden aangebracht. De geur is sterk en blijft de hele dag duren, dus een beetje gaat een lange tijd mee. Met zijn verfijnde, luxe geur is dit een perfect cadeau voor een dame, en maakt het een geweldige keuze voor elke gelegenheid.