Dior J’adore Infinissime Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

Beschrijving

Dior J’adore Infinissime Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Het is een oriëntaals bloemig parfum met een intense geur die zowel in de lente als in de herfst gedragen kan worden. De topnoten van dit parfum bestaan uit bergamot, bloed sinaasappel en roze peper, terwijl het hart bestaat uit Arabische jasmijn (sambac), Indiase tuberoos, lelietje-van-dalen, roos en ylang-ylang. De basis bestaat uit sandelhout.

Het is aan te raden het parfum aan te brengen op de polsen, de binnenkant van de ellebogen, achter het oor en op de hals. Deze plekken zijn warm en zorgen ervoor dat het parfum langer blijft hangen en met de lichaamswarmte reageert. Door het parfum op meerdere plekken aan te brengen, zal de geur zich helemaal verspreiden en een intense, warme geur verspreiden.

Dior J’adore Infinissime Eau de Parfum is een luxueus en verfijnd parfum dat een prachtige geur verspreidt. De geur is een mix van fruitige en bloemige noten, die samensmelten tot een frisse, bloemige geur. Het parfum is vooral geschikt voor dames die op zoek zijn naar een subtiele, maar toch intense geur die lange tijd houdt.