Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Dior Hypnotic Poison Eau de Toilette is een heerlijke geur voor dames, die perfect geschikt is voor de herfst en winter. De topnoten bestaan uit abrikoos, kokosnoot en pruim, terwijl het hart bestaat uit Braziliaans rozenhout, jasmijn, karwijzaad, lelietje-van-dalen, roos en tuberoos (nachthyacint). Als basisnoten worden er amandel, muskus, sandelhout en vanille gebruikt. Dior Hypnotic Poison is een uitstekend geschenk voor dames en is perfect om als cadeau te geven.

Het aanbrengen van Dior Hypnotic Poison is erg simpel. U kunt het parfum aanbrengen op de polsen, achter de oren en aan de zijkanten van de hals. Door deze plekken te combineren, kunt u de geur het beste laten uitblinken. Het is een geur die goed aansluit bij de koudere seizoenen en deze perfect accentueert. Het parfum is goed geprijsd en heeft een uitstekende houdbaarheid, waardoor het een zeer waardevol geschenk is.

Dior Hypnotic Poison is een geur die de lente- en zomerdagen doet vergeten. Het parfum is verfrissend en kruidig, met een subtiele zoetheid die het parfum een verleidelijke touch geeft. De geur is zeer krachtig en zal zeker opvallen. Het is een geur die perfect is voor elke gelegenheid en waarmee u zeker een indruk zult maken.