Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€92,00)
iciparisxl.nl (€93,20)
deloox.nl (€95,89)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 3:49 pm

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames. Deze luxe parfum is ontworpen door de Franse modeontwerper Christian Dior en heeft een heerlijke, sensuele geur. De parfum is ontworpen om te profiteren van de seizoenen herfst en winter dankzij zijn warmere, intense geur. De topnoten bestaan uit amandel en zoethout, terwijl de hartnoten zijn Arabische jasmijn (Sambac) en oranjebloesem. De basisnoten zijn tonkaboon en vanille. Door deze intense samenstelling creëert deze parfum een geur die rustgevend en hypnotiserend is.

De parfum kan het beste aangebracht worden op de polsen, hals en binnenkant van de ellebogen. Hierdoor creëer je een subtiele, maar verleidelijke geur. De parfum kan ook met de kleding gemengd worden, zodat de geur langer aanwezig is. De parfum heeft een krachtige geur die lange tijd blijft hangen. De parfum is verpakt in een unieke, kristallen fles met een magische, fluwelen dop. Hierdoor is het een perfecte, luxe oplossing voor het geven van cadeaus.

Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum is een warm, geurig parfum dat de aandacht trekt en de gebruiker een sensuele, hypnotiserende geur geeft. Het is een perfecte oplossing voor het geven van een cadeau aan een speciale vrouw. De intense, romantische geur zorgt ervoor dat de drager zich zelfverzekerd en sexy voelt. Door de speciale, kristallen fles is het een prachtige, luxueuze manier om cadeaus te geven.

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€92,00)
iciparisxl.nl (€93,20)
deloox.nl (€95,89)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 3:49 pm