Dior Addict Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Dior Addict Eau de Toilette is een damesparfum dat het beste in de lente en zomer kan worden gedragen. Het parfum heeft een oriëntaals bloemig karakter en heeft een frisse en romantische geur. De topnoten van de geur bestaan uit Siciliaanse mandarijn. De hartnoten bestaan uit Arabische jasmijn (Sambac) en Tunesische neroli. De basisnoten bestaan uit sandelhout en vanille. Dit parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen omdat het een zachte en verleidelijke geur heeft. Het parfum moet op de polsen, in de hals en achter de oren aangebracht worden voor een optimaal effect.

Dior Addict Eau de Toilette is een parfum dat een gevoel van luxe en verleiding uitstraalt. Het heeft een elegante en sexy geur die de vrouwelijke kant van de drager benadrukt. De geur is niet te overheersend, maar heeft een subtiele, delicate noot. Het is een geur die iedereen aanspreekt, waardoor het een geweldig cadeau is voor elke vrouw. Het parfum is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan formaten, waaronder een kleine reisflacon die gemakkelijk mee te nemen is.

Dior Addict Eau de Toilette is een parfum dat zowel als dag als avondparfum gebruikt kan worden. Het is een geur die perfect is voor een speciale gelegenheid of gewoon als een dagelijkse geur. De geur is zacht en verleidelijk en zal zeker opvallen wanneer het wordt gedragen. Het parfum is licht genoeg om in de lente en zomer te dragen, maar heeft ook genoeg diepgang om in de herfst en winter gebruikt te worden. Dit parfum is een perfect cadeau voor een dierbare vrouw en zal zeker worden gewaardeerd.