Cristiano Ronaldo CR7 Game On Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl
lyko.com

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Cristiano Ronaldo CR7 Game On Eau de Toilette is een herenparfum uit de herfstcollectie van Cristiano Ronaldo. De geur is houtachtig aromatisch en bestaat uit een combinatie van fruitsige en bloemige noten. Topnoten zijn appel, ijsblokjes, kardemom en papaja. Hartnoten zijn elemi hars, lavendel en viooltje. Basisnoten zijn ceder, guaiac hout, jeneverbes, kasjmier hout en suiker, tonkaboon. Dit is een uitstekend cadeau voor mannen en het parfum kan op verschillende plekken aangebracht worden zoals de polsen, de binnenkant van de ellebogen, achter de oren en op de hals.

Het parfum begint met de frisse topnoten van appel, ijsblokjes, kardemom en papaja. Deze combinatie is perfect om je energiek en actief te voelen. De frisse aroma’s vermengen zich met de bloemige geur van lavendel en viooltje. Deze noten geven een subtiele, maar aangename geur. De basisnoten van ceder, guaiac hout, jeneverbes, kasjmier hout en suiker, tonkaboon geven de geur een houtachtige diepte.

De Game On Eau de Toilette van Cristiano Ronaldo CR7 is een verfrissende parfum die perfect is voor mannen van alle leeftijden. De geur is krachtig, maar subtiel en laat een indrukwekkende en aantrekkelijke geur achter. Het parfum is een uitstekend cadeau voor mannen en het kan op verschillende plekken aangebracht worden om de geur te versterken.