Coach Wild Rose Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Coach Wild Rose Eau de Parfum is een frisse, bloemige geur met een fruitig aroma. De topnoten zijn bergamot en rode bes, terwijl het hart van de geur bestaat uit Arabische jasmijn (Sambac) en roos. Als basisnoten zijn er ambroxan, mos en tonkaboon. Deze geur is een uitstekend cadeau voor vrouwen van alle leeftijden. Met de frisse, bloemige geuren voor de lente en herfst is het een geweldig cadeau voor elke speciale gelegenheid.

Het parfum heeft een krachtige, maar toch subtiele geur die vrouwen kan verleiden. Het is ontworpen om mensen te verleiden door de krachtige geur van bloemen. Het is een zeer zacht parfum dat in balans is met de juiste mix van bloemen en fruit. De geur is niet te sterk en niet te zwak, waardoor het de perfecte keuze is voor dagelijks gebruik.

Het parfum kan aangebracht worden op diverse plaatsen, zoals de hals, polsen, decolleté, achter de oren, achter de knieën en achter de oorschelpen. Het is belangrijk om het parfum op verschillende plaatsen te sprayen om de geur zo goed mogelijk te verspreiden. Daarnaast is het ook belangrijk om het parfum niet te dicht bij de huid te sprayen, omdat het anders te sterk kan worden.