Cartier L’envol De Cartier Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

douglas.nl (€63,75)
parfumania.nl (€63,95)
bol.com (€67,52)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 12:33 pm

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , , , , , ,

Beschrijving

Cartier L’envol De Cartier Eau de Parfum is een heerlijke geur die perfect is voor mannen. Het is een perfect geschenk voor heren van elk seizoen, van lente tot winter. De topnoten bestaan uit Artemisia dracunculus, Lavendel en Salie, terwijl de hartnoten Peeper en Viooltjesblad bevatten. De basisnoten zijn Amberhout, Ceder, Guaiac hout, Honing, Iris, Muskus, Patchouli en Vetiver. Het is een bloemige, houtachtige muskusgeur die elke man zal opvallen.

Het parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de achterzijde van de nek. Het is belangrijk om de geur niet over te gebruiken, omdat het een sterk parfum is. Het is een sterk, intens parfum dat lang blijft hangen. Het parfum is perfect voor speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Het parfum is perfect voor elke gelegenheid, zowel overdag als ‘s avonds.

Cartier L’envol De Cartier Eau de Parfum is een verfijnd en luxe parfum dat een perfect geschenk is voor mannen. Het is een perfecte geur die elke man zal opvallen, waar hij ook is. Het parfum is sterk, maar niet overheersend, en het is perfect voor elke gelegenheid. Het parfum is verkrijgbaar in een elegant, donker glazen fles met een prachtige verpakking. Het is een prachtig geschenk dat elke man zal waarderen.

Verkrijgbaar bij:

douglas.nl (€63,75)
parfumania.nl (€63,95)
bol.com (€67,52)
deloox.nl (€67,99)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 12:33 pm