Cartier Carat Eau de Parfum 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:
(partnerlinks)

bol.com
deloox.nl

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , , , ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Cartier Carat Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen. Het is een bloemige geur die het perfecte cadeau voor de lente maakt. Het parfum is een mix van verschillende topnoten zoals bergamot, groene noten en peer, en ook hartnoten zoals hyacint, kamperfoelie, lelie, narcis, tulp, viooltje en ylang-ylang. De basisnoten bestaan uit mimosa en witte musk.

Het is belangrijk om parfum op de juiste manier aan te brengen. Breng bijvoorbeeld eerst een beetje aan op de polsen en wrijf deze zachtjes tegen elkaar om de geur te versterken. Vervolgens kunt u wat parfum aanbrengen op de binnenkant van de ellebogen en de achterkant van de knieën. Ook kunt u wat parfum aanbrengen achter uw oren. Breng het parfum niet te dicht bij uw ogen aan, omdat dit irritatie kan veroorzaken.

Cartier Carat Eau de Parfum heeft een lange, verleidelijke geur die de hele dag blijft hangen. Het is een perfecte geur voor vrouwen die een echte, rijke geur willen. Door de frisse topnoten en de bloemige hartnoten geeft het een verfijnde, verleidelijke geur. De basisnoten geven de geur een zoete, romantische touch.

Cartier Carat Eau de Parfum is perfect als geschenk voor een vrouw. Het is een verfijnde, bloemige parfum die perfect is voor de lente. De top-, hart- en basisnoten geven de geur een uniek karakter en de geur blijft de hele dag hangen. U zult de gelukkige ontvanger zeker plezieren met dit cadeau!