Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum 50 ml

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

Beschrijving

Verwen jezelf en laat je betoveren door de onweerstaanbare geur van Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum. Deze bloemige geur bestaat uit een perfecte samenstelling van verschillende ingrediënten. De topnoten zijn bosvruchten en Egyptische jasmijn. De hartnoten bestaan uit de tonka boon en tuberoos (nachthyacint). Als laatste zorgen de basisnoten van vetiver voor de perfecte afwerking.

Deze parfum is geschikt voor vrouwen. De geur is ideaal voor de herfst en winter, maar kan ook het hele jaar door gebruikt worden. Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum heeft een fris, bloemig aroma dat duidelijk opvalt. Het is een verleidelijke geur die de aandacht trekt.

Om de geur van Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum optimaal te benutten, kan je het beste de parfum aanbrengen op de polsen, achter de oren, in de knieholtes en op de binnenkant van de ellebogen. Hierdoor verspreidt de geur zich perfect over het hele lichaam.

Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum is een frisse, bloemige geur die je zelfverzekerdheid en een optimistische houding geeft. Het is een verleidelijke geur die het hele jaar door gedragen kan worden. De geur is perfect om te combineren met een klassieke of moderne outfit, waardoor je de aandacht trekt waar je ook bent. Breng Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum aan op de juiste plekken en geniet van je zelfverzekerde uitstraling.