Carolina Herrera CH Woman Eau de Toilette 50 ml

Verkrijgbaar bij:

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€60,89)
lookfantastic.nl (€85,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 3:16 pm

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Carolina Herrera CH Woman Eau de Toilette is een heerlijk geurend parfum voor dames, dat perfect is voor koelere seizoenen, zoals lente, herfst en winter. Het parfum heeft een oriëntaals bloemige geurachtige geur met topnoten van bergamot, citroen en grapefruit. In het hart van de geur vind je jasmijn, oranjebloesem en roos. De basisnoten van het parfum bestaan uit ceder, leer, muskus, patchouli, praliné-vulling en sandelhout.

Het parfum is een uitstekend geschenk voor dames, omdat het een klassiek en verfijnd parfum is dat een aantrekkelijke geur heeft die iedereen zal bewonderen. Het parfum heeft een lange duur en kan op de kleding of op de huid worden aangebracht. Het parfum is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan verpakkingen, waardoor het gemakkelijk te geven is als een aandenken.

Carolina Herrera CH Woman Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat een betoverende geur heeft. Het is ideaal voor koelere seizoenen en is prachtig als een geschenk voor dames. Het parfum heeft topnoten van bergamot, citroen en grapefruit, die worden ondersteund door het hart van jasmijn, oranjebloesem en roos. De basisnoten van ceder, leer, muskus, patchouli, praliné-vulling en sandelhout maken het een verfijnde geur die zeker zal bewonderen.

Verkrijgbaar bij:

deloox.nl (€60,89)
lookfantastic.nl (€85,95)
Laatst gecontroleerd: maart 29, 2023 - 3:16 pm